Ultima editie tiparita in format pdf

S-a lansat cea de-a cincea ediție a bursei pentru studenții cu dizabilități, înscriși la o universitate din Uniunea Europeană

Publicat pe 2021-02-22 13:18:22Mihail Marinescu

Forumul European pentru Persoanele cu Dizabilități (EDF) și Oracle au lansat cea de-a cincea ediție a bursei pentru studenții cu dizabilități, înscriși la o universitate din Uniunea Europeană în anul academic 2020-2021, care studiază în domeniul informaticii, ingineria computerelor sau domenii conexe.
Bursa constă în 6.500 EUR și este acordată în baza unei propuneri de cercetare sau a unei teze cu o tematică privind accesul la tehnologia informației, comunicațiilor și/sau care propune o soluție inovatoare pentru îmbunătățirea accesului la acestea. Propunerea poate fi parte a lucrării de licență, a tezei de masterat sau doctorat, dar și un alt proiect educațional, aflat deja în desfășurare.
Cererile pot fi depuse până la data de 31 martie 2021, utilizând formularul din pagina spre care direcționează linkul https://www.edf-feph.org/european-disability-forum-and-oracle-e-accessibility-scholarship-2021/.