Ultima editie tiparita in format pdf

Anunţ extrem de important pentru întreaga omenire, despre covid!

Publicat pe 2021-02-18 15:55:34Mihail Marinescu

Doi doctori atuncă în aer tot ce se spunea până acum despre covid
„Virusul Covid-19 nu a fost izolat”, spune epidemiologul șef al Centrului chinez pentru controlul și prevenirea bolilor, dr. Zun You.

Dr. Andrew Kaufman: „Dacă virusul nu a fost niciodată izolat, nu se poate spune cu certitudine că nu este altceva, ceea ce înseamnă că este posibil ca nici măcar să existe.”

Într-o perioadă în care informaţiile despre cât de rău este covidul şi cât de bune sunt vaccinurile sunt preferate pentru... propulsare către populaţie, în timp ce mesajele ce exprimă alte păreri sunt ignorate şi, de cele mai multe ori, cenzurate de reţelele de socializare, iată că doi medici au ieşit, recent, la rampă cu declaraţii uluitoare.
Respectivele declaraţii dau peste cap tot ce se spunea despre covid şi pune omenirea pe gânduri în privinţa restricţiilor aplicate de clasa politică.
Aşadar, dr. Wu Zun You, epidemiologul șef al Centrului chinez pentru controlul și prevenirea bolilor, adică un fel de Arafat al Chinei, spune că este o problemă faptul că acest virus, covid-19, nu a fost izolat până acum.
Doctorul chinez a fost intervievat de un reporter luna trecută, care l-a întrebat de ce datele de pe piața din Wuhan nu au fost publicate pentru examinare publică, iar el a răspuns: „Nu au izolat virusul, aceasta este problema”!
De asemenea, dr. Andrew Kaufman, consultant de vindecare naturală, inventator, vorbitor public, psihiatru criminalist și martor expert, spune că virusul s-ar putea nici să existe, dacă nu a fost nici până acum izolat.
Acesta explică faptul că, „dacă virusul nu a fost niciodată izolat, nu se poate spune cu certitudine că nu este altceva, ceea ce înseamnă că este posibil ca nici măcar să existe. Pentru a izola un virus, este necesar să se colecteze plămânul sau alt fluid corporal și să se separe virusul din el de orice altceva. De obicei, este filtrat, centrifugat și examinat la microscop pentru a confirma caracteristicile sale unice. Nimeni nu a reușit vreodată să facă acest lucru cu COVID-19”!
(https://needtoknow.news/2021/02/chinas-chief-epidemiologist-admits-covid-19-virus-was-never-isolated-and-is-not-proven-to-exist/?fbclid=IwAR2fBRnk4Tfar6LJC43KR7eVguJNMD4DlfC0CNbVjnnA6PiPzRyPDRmN4sA).
Incredibil! Nu-i aşa?
Dacă virusul nu a fost izolat, aşa cum spun aceşti doctori, ce fel de vaccinuri sunt acum folosite pe populaţie?
Ne mai luminăm şi noi vreodată?