Ultima editie tiparita in format pdf

Voinţa şi dârzenia au dat roade!

Publicat pe 2021-02-19 14:50:16Mihail Marinescu

CS Activ Prahova Ploiești - CSM. Galați 25-25 (10-13)

Handbalistele prahovence au avut o revenire fantastică după pauză şi au izbutit să obţină un egal într-un meci foarte important

Echipa de handbal feminin CS Activ Prahova Ploieşti, singura din judeţ şi din Ploieşti ce activează în primul eşalon handbalistic naţional, a remizat, 25-25, cu CSM Galaţi, acumulând 5 puncte în clasamentul provizoriu.
Partida a contat pentru etapa a X-a a Ligii Naţionale, denumită şi Liga Florilor Mol.
Ar fi fost foarte bună o victorie în această partidă, pentru prahovence, mai ales că ar fi fost obţinută împotriva unei echipe ce poate să fie socotită ca şi contracandidată în lupta pentru rămânerea în Liga Naţională, gălăţencele având cu 2 puncte mai mult decât Activ, care are 5 puncte în acest moment.
Dar, nu e rău nici egalul, pentru că se dă posibilitatea a se rămâne în cărţi pentru atingerea obiectivului echipei ce este pregătită de Florin Ciupitu.
În acest meci, să nu uităm că moldovencele aveau avantaj bun la pauză, de 3 goluri, aşa că egalul obţinut de handbalistele prahovence este mult mai valoros decât o arată punctul dat pentru un rezultat de egalitate.
Din lotul prahovean, cele mai multe reuşite le-a avut Cristina Adelina Creţu, care a înscris 8 goluri.
Au mai marcat, pentru Activ Prahova Ploieşti: Mădălina Mureş 1 gol, Ionela Leuştean 4 goluri, Roxana Beşleagă 1 gol, Ana Maria Şerban 4 goluri, Oana Maria Bucă 2 goluri, Cristiana Florea 4 goluri, Adina Cristina Panaite 1 gol.
Portăriţele Inculeţ şi Paraschiv au avut 7 şi, respectiv, 2 intervenţii.
Meciul a fost arbitrat de către Diana Ciulei şi Anamaria Stoia.
Partida următoare pentru handbalistele prahovene este programată a se disputa pe 24 februarie, împotriva HC Zalău, echipă clasată pe locul 9, cu 12 puncte.