Ultima editie tiparita in format pdf

Repetiție cu goluri multe!

Publicat pe 2021-02-18 12:03:40Ionuț Mitoiu

Ieri, petroliștii au efectuat o ultimă repetiție înainte de reluare a campionatului, întâlnind într-un test formația de eșalon trei ACS Șomuz Fălticeni. Și de această dată "lupii" au arătat o poftă ofensivă de remarcat, impunandu-se cu scorul de 5-0 (2-0). Partida a reprezentat un bun antrenament pentru trupa lui V.Moldovan, tehnicianul "galben-albaștrilor" aliniind un prim "11", în care s-au regăsit jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în prima partidă oficială a anului, cea cu Politehnica Iași: Avram- Mondragon, Nicolae, Huja, Manolache-S.Pană, Mitrea- Bratu, Ekollo, Poelmans (jucător reprimit la începutul acestei săptămâni, la antrenamentele primei echipe)-Balint.
După primele 45 de minute, petroliștii au condus cu 2-0, golurile fiind marcate de către Mitrea (10) și Balint(12), iar în partea a doua, atunci când au fost folosiți și ceilalți jucători din lot, scorul a luat proporții, mai înscriind Roige(65), Buhăescu(68) și Vajushi(83). N-au evoluat deloc, în condițiile în care acuză diverse probleme de natură medicală, Bărboianu, Arnăutu și Șaim Tudor. 
Formația ploieșteană își va continua programul de pregătire înainte de partida cu Metaloglobus București, din cadrul etapei a 16-a a Ligii2, ce se va juca marți, 23 februarie, de la ora 19,00, pe "Ilie Oană".