Ultima editie tiparita in format pdf

Face ham, ham dacă ai covid!

Publicat pe 2021-02-16 14:44:15Mihail Marinescu

În secolul XXI, omul progresist, cu toată tehnologia modernă, a ajuns să apeleze la câini pentru depistarea persoanelor infectate cu covid! Ăsta da progres al ştiinţei în medicină!

Incredibil, dar adevărat! Oameni buni, vă gândeaţi vreodată că patrupedele vor decide dacă omul e sau nu virusat?
Ei bine, nişte indivizi au gândit ei aşa că îi pot antrena pe câinii folosiţi în poliţie pentru a depista persoanele infectate cu covid-19! Cică le dă să adulmece un tampon de la o persoană depistată cu covid şi aşa vor lua... urma covidului!
Dar acea persoană, de la care se ia tamponul, cu ce a fost depistată „pozitiv” de ştiţi că ar avea covid?
O aberaţie mai mare ca aceasta, credem că numai în România putea să apară.
În primul rând, virusul ăsta nici nu a fost izolat, că aşa se spun specialiştii, ca să fie studiat mai în amănunt şi ca să fie depistat cu siguranţă.
În al doielea rând, virusul este atât de mic încât numai la microscop poţi vedea ceva, aşa că ne întrebăm cum e posibil să îl pui pe un tampon! În mucozităţile alea de pe tampon se pot afla alte bacterii, pe care orice om le poate avea, multe dintre ele fiind bacterii inofensive.
În al treilea rând, testele cu beţişorul, alea antigen, cu PCR, oferă o rată prea mare de rezultate false pentru a putea să fie luate ca şi sigure şi să fie puse pe un tampon pentru a fi date câinilor să adulmece covidul!
Voi vă daţi seama ce nebunie este acum?
Vă daţi seama cât de ciudat a devenit omul în această perioadă?
Este incredibil cum iese la iveală lipsa de inteligenţă şi de logică.
Adică autorităţile nu mai au încredere în testele PCR, cu beţişorul? Acum, după ce soarta multor oameni a fost decisă de testele astea, cu oameni spitalizaţi obligatoriu, cu oameni ţinuţi în carnatină că ar fi ieşit testul „pozitiv” şi câte şi mai câte nenorociri ce au rezultat ca urmare a efectuării acestor teste.
Să nu uităm de Starea de urgenţă, prelungită până la două luni în România, ca urmare a faptului că ar fi fost multe „cazuri” de covid, depistare cu aceleaşi teste!
Acum, ne bazăm pe câini! Bravo!
În secolul XXI, omenirea a ajuns la un stadiu aşa de ridicat al tehnologizării încât se bazează pe căini pentru a depista virusul lui peşte prăjit!