Ultima editie tiparita in format pdf

Comisia Europeană a decis că vaccinarea rămâne voluntară şi nu vor fi limitări de drepturi asupra celor care refuză să fie vaccinaţi!

Publicat pe 2021-01-29 12:33:06Mihail Marinescu

Într-o societate considerată civilizată, nu este legal să obligi vaccinarea. Nu trebuie călcat în picioare liberul arbitru! Drepturile omului sunt de la Dumnezeu!

O veste bună de la conducătorii Europei!
Comisia Europeană i-a asigurat pe oameni că vaccinarea împotriva covidului nu va fi obligatorie şi că nu vor exista drepturi diferite în funcţie de opţiunile cetăţenilor.
„Vaccinarea este voluntară”, a declarat Maros Sefcovic, vicepreşedinte al Comisiei Europene pentru Relaţii Interinstituţionale şi Prognoză, argumentând că unele persoane pur şi simplu nu vor vrea să se vaccineze, iar altele nu vor putea fi vaccinate din raţiuni medicale, scrie mediafax.ro., sursă citată de stiripesurse.ro.
„Luăm toate măsurile de precauţie astfel încât să nu creăm baze pentru tratarea diferită a acestor persoane sau vreo limitare a drepturilor”, a mai subliniat vicele CE, citat de agenţia Associated Press.
Aşadar, cei de s-au trezit să pună ei condiţii celor care au tot dreptul să refuze vaccinarea ar fi bine să ştie că este ilegal să obligi sau să constrângi pe cineva să îţi bage un corp străin în organism.
Într-o societate considerată civilizată, nu este normal să obligi la aşa ceva. Nu trebuie călcat în picioare liberul arbitru!
Drepturile omului sunt de la Dumnezeu!
Nu poate să vină cineva şi să bage un ac în tine împotriva voinţei tale.
Dacă a noastră conştiinţă ne spune „NU”, atunci „NU” rămâne! Fiecare decide cum consideră că este mai bine pentru organismul său, mai ales că avem de aface cu un vaccin care nu a parcurs toţi paşii legali pentru testare înainte de a se utiliza pe om.
Forţarea, constrângerea sunt considerate infracţiuni, pentru că, în speţa de faţă, sunt considerate atentate asupra integrităţii corporale.