Ultima editie tiparita in format pdf

CS Activ Prahova Ploieşti îşi reactivează... bateriile pentru reluarea campionatului

Publicat pe 2021-01-08 13:35:17Mihail Marinescu; Sursă foto: facebook.com

Echipa prahoveană joacă, pe 12 ianuarie, cu CS Dacia Mioveni, la Braşov, Liga Naţională fiind programată a se disputa tot în sistem turneu

După vacanţa prilejuită de Sărbătorile de iarnă, handbalistele de la CS Activ Prahova Ploieşti şi-au reluat pregătirile pentru multele meciuri ce mai sunt de disputat din acest sezon.
Sub îndrumarea antrenorului principal, Florin Ciupitu, şi ale antrenorului secund, Nicolae Nimu, fetele pregătesc, cu minuţiozitate, schemele de joc, tactica, neomiţându-se nici pregătirea fizică.
Liga Naţională se reia pe 12 ianuarie, jucându-se tot în sistem turneu, în Sala Sporturilor „Dumitru Colibaşi”, din Braşov. CS Activ Prahova Ploieşti este programată a evolua, în prima confruntare de la revenire, împotriva CS Dacia Mioveni, partida fiind anunţată a începe la ora 13:15 şi poate fi urmărită pe platforma https://tv.frh.ro.
Este vorba despre meciul contând pentru etapa a VII-a a competiţiei.
După această partidă, prahovencele vor juca în compania celor de la SCM Gloria Buzău, pe 29 ianuarie.
CS Activ Prahova Ploieşti este echipa de handbal care reprezintă judeţul Prahova şi municipiul Ploieşti în Liga Naţională de Handbal feminin, Liga Florilor cum mai este această competiţie denumită.
După mult timp jucat în Liga secundă, echipa a dat lovitura şi a reuşit, anul trecut, promovarea în cea mai importantă competiţie internă de handbal.
După ce muncipalitatea din Ploieşti, din anii trecuţi, şi-a destrămat echipa de senioare CSM Ploieşti, care activa în Liga Naţională (în momentul acela era chiar în prima parte a clasamentului, cu şanse de a juca în cupele europene!) iată că iubitorii handbalului ploieştean nu au fost ocoliţi de soartă şi au acum motive să susţină o echipă a CS Activ Prahova Ploieşti foarte ambiţioasă şi decisă să lupte pentru a rămâne în prima ligă.
Trebuie să fim alături de aceste fete, să le încurajăm pentru a-şi atinge obiectivul!