Ultima editie tiparita in format pdf

Aplicarea restricțiilor aberante și ilogice continuă!

Publicat pe 2020-12-30 17:27:24Mihail Marinescu

Pentru ziua votului: „Veniți în număr cât mai mare să votați, că nu există niciun pericol de infectare”!

Pentru noaptea de Revelion: „Stați în case. Nu aveți voie afară”!

Când omul vrea să se bucure și el de viață, iată că nu are voie, că e noapte și e covidul, însă la votare s-a putut circula și pe timp de noapte! Unde era covidul atunci?

Covidul s-a transformat în vârcolac?
Oameni buni, ați găsit vreo logică în decizia de a nu se permite circulația pe timp de noapte, în special pentru noaptea de Revelion? S-a transformat covidul în vârcolac și atacă mai dur pe întuneric, în noaptea de Revelion sau este doar o altă restricție pe post de experiment, ca să se vadă cum și în ce mod reacționează populația?
Aduceți-vă aminte cum au stat lucrurile de „sfântul” vot pentru alegerile parlamentare. Haideți să facem o paralelă.
Da, atunci s-a permis orice circulație pe timp de noapte, s-a permis accesul în școli și câte și mai câte!
În supermarketuri este bine cu multă populație, dar noaptea nu e bine să stai afară! Incredibil!
De asemenea, ne amintim cum au ieșit, la TV, președintele țării, Klaus Iohannis, și secretarul de stat, Raed Arafat, în vinerea de dinaintea votării, rugându-se de oameni să iasă în număr cât mai mare la votare, „că nu există niciun pericol de infectare”! Așadar, când este vorba despre interesul politic, nu este pericol de infectare, însă când omul vrea să se bucure și el de viață, iată că nu are voie, că e noapte și e covidul! Odios!

Dacă nu avem voie să ne întâlnim cu prietenii în noaptea de Revelion, haideți să ne întâlnim cu o noapte înainte de Revelion? Așa este bine?
O altă restricție ciudată se referă la vizite. Cică nu ai avea voie să primești prieteni în vizită în noaptea de Revelion și nici să vizitezi! Măi, dar ce are special această noapte?
Dar dacă mă întâlnesc cu o noapte înainte cu prietenii, mai este vreun pericol? Spuneți! Cu acele persoane te întâlneai și înainte de Revelion, care e problema că ne vedem cu ei și atunci? Se dă cu ceva prin atmosferă în noaptea de Revelion? Care este logica?

Armata ar fi bine să stea în cazărmi, că doar nu suntem invadați de trupe străine și nu suntem nici Stat militarizat! Auzim, pe ici pe colo, că unii ar vrea să scoată Armata pe stradă, pentru ordinea publică.
Acestora le aducem la cunoștință faptul că nu este permisă implicarea Armatei pentru ordinea publică pe timp de pace. Totodată, ceea ce vor unii se întâmplă acolo unde este dictatură militară, nu unde există Stat Suveran!
A mai scos cineva Armata pe stradă, în urmă cu 31 de ani, și ați văzut unde s-a ajuns!
Nu credeți că este cam ciudat faptul că, în România, Armata este implicată tot mai acut în viața publică, în viața civililor?
DSP-uruile cu militari, conduceri de spitale cu militari, campania de vaccinare coordonată de militari!
Cam mult, totuși!