Ultima editie tiparita in format pdf

Degeaba s-a dat vina pe elevi!

Publicat pe 2020-11-24 16:36:23Mihail Marinescu

Numărul „cazurilor” a crescut, deşi elevii nu sunt la şcoală!

Redeschideţi şcolile şi permiteţi populaţiei să-şi facă testul rapid de anticorpi!

Redaţi oamenilor normalul lăsat de Dumnezeu!

Vă mai aduceţi aminte, doamnelor şi domnilor, cum au fost elevii învinovăţiţi că ei ar fi cei care ar răspândi covidul şi, astfel, s-a decis ca şcolile să fie închise? Ei bine, iată că după atâta timp de când şcolile stau închise, numărul „cazurilor” nu a scăzut deloc, ba chiar avea să crească, ajungându-se la 4/1.000.
Mda, autorităţile române calculează la mia de locuitori, deşi Uniunea Europeană recomandă a se face calculul la 100.000 de locuitori, tocmai pentru a nu se comite abuzuri în privinţa carantinărilor!
Se pare că, în România, se ţine cont de recomandări numai când este vorba despre restricţii!
Aşadar, dacă cifra de 4/1.000 este reală, atunci cei care au dat vina pe elevi au comis o mare gafă!
Cine are ceva mai multă inteligenţă ştie că elevii au imunitate mai bună decât a persoanelor mature, se îmbolnăvesc mult mai greu şi ar fi o greşeală ca şcolile să fie din nou închise. Nu s-a dorit a se ţine cont de sfaturile unora sau altora, nu s-a dorit a se ţine cont de statistici, care spun că rata de supravieţuire la copii este de peste 99% şi, astfel, s-a trecut peste tot la „scenariul roşu”, că aşa se conduce acum o ţară şi un sistem educaţional, după scenarii!
Trebuie să remarcăm faptul că testele cu care medicii stabilesc dacă eşti sau nu pozitiv de covid nu sunt special concepute pentru a depista covidul.
Testul PCR a fost inventat ca o modalitate de a crea copii ale materialului genetic. Nu a fost niciodată menit să fie un instrument de diagnostic! Testele standard ale coronavirusului indică zilnic un număr mare de cazuri pozitive.
Aceste teste se fac pe baza protocoalelor OMS defecte, care sunt concepute pentru a include și cazuri de fals pozitive.
Acest fapt, despre falsele pozitive ale testelor PCR a fost remarcat pentru prima dată în public de
Dr. Beda M. Stadler, biolog elvețian, profesor emerit și fost director al Institutului de Imunologie de la Universitatea din Berna. Chiar dacă virusurile infecțioase sunt de mult moarte, un test corona poate reveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte din materialul genetic viral suficient pentru a fi detectat. Î
ntrebarea este de ce se continuă a se da crezare unor astfel de teste?
Cum poţi tu, ca stat, să aplici restricţii asupra populaţiei bazându-te pe aceste rezultate?
Au apărut teste rapide de anticorpi, omologate de UE ca fiind pentru covid, dar uite că ele sunt ignorate!
Sunt teste pe bază de nge, pe care oricine şi le poate face acasă şi, astfel, omul poate să stea liniştit şi să ştie sigur dacă are sau nu covid, dacă are sau nu anticorpi, fără a aştepta zile întregi să vină un rezultat în urma efectuării unui test cu beţişorul, test cu care nu poţi fi mai deloc sigur. Austria deja a comandat astfel de teste rapide.
Ar fi o bună modalitate ca şi statul român să procure aşa ceva, nu să se axeze pe propaganda asupra unui vaccin care nu este altceva decât unul experimental şi despre care nu se ştie dacă are reacţii adverse şi nici măcar din ce este conceput.