Ultima editie tiparita in format pdf

Respectaţi-ne dreptul de a respira aer!

Publicat pe 2020-10-23 14:00:09Mihail Marinescu

Drepturile şi libertăţile omului nu pot fi restricţionate decât prin lege aprobată de Parlament, nu prin hotărâri ale comitetelor pentru situaţii de urgenţă şi nici prin hotâri de guvern. Aşa spune Legea Supremă! Nimeni şi nimic nu trebuie să se situeze mai presus de Constituţie, de drepturile fundamentale ale omului!

Probabil vă mai aduceţi minte că era o vreme când, după ce puterea politică – indiferent ce „culoare” avea ea – mai punea ceva taxe în plus românilor, era în vogă o frază: „Ăştia ar fi în stare să ne pună şi taxă pe aer!”.
Atunci, părea o glumă, însă iată, că după ceva timp, aşa ceva a devenit, din păcate, realitate.
Odată cu obligativitatea purtării măştilor în aer liber – hotărâre dată de către Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă, care, atenţie!, nu au calitate de legislativ – se poate afirma că da, avem taxă pe oxigen.
Poate vă întrebaţi care este acea taxă, că nu plătim nimic pentru a fi taxă! Ba plătiţi! Plătiţi cu sănătatea şi bineînţeles plătiţi amenda pe care poliţiştii o aplică dacă nu purtaţi mască. Aşadar, taxa pe aer este amenda, acordată ilegal şi veţi afla şi de ce! Sigur, nu plătiţi cu bani, dar plătiţi cu sănătatea, oameni buni!
Sunteţi obligaţi să vă puneţi sănătatea în pericol din moment ce organismului nu i se dă posibilitatea să respire normal, aşa cum ne-a făcut Dumnezeu, şi i se pune o mască ce acoperă căile respiratorii.
Astfel, prin nas, nu se mai poate inspira o cantitate suficientă de oxigen şi se inspiră ceea ce scoateţi pe gură, adică dioxid de carbon şi diverse impurităţi şi bacterii pe care organsimul uman îi elimină prin expiraţie. Vedeţi unde este taxa? Oamenii sunt obligaţi să nu mai respire oxigen! Cum se cheamă acest lucru? Putem să spunem că este o formă de tortură? Sigur că da! Argumentul pentru care se tot introduce obligativitatea purtării măştilor ar fi acela că „te protejează de covid”!, argument care s-a dovedit a fi fals.
Chiar Protecţia Consumatorilor a spus că sunt măşti neconforme.
De asemenea, când măştile nu erau obligatorii, în România existau decât 150-200 de „cazuri” de persoane „pozitive” pe zi, iar de când masca a devenit obligatorie, întâi în interior, apoi şi în aer liber, numărul de „cazuri” avea să se majoreze, ajungând la peste 4.000!
„Purtaţi masca, fiţi responsabili”! Pe bune? Iată unde s-a ajuns cu măsurile voastre ridicole!

Fără frică! Daţi posibilitatea organismului să producă anticorpi!
Televiziunile vă sperie, zilnic, cu ştiri despre „explozii de îmbolnăviri”, despre „decese din cauza covid”, însă aceleaşi surse nu vă spun că nu se fac autopsii, ceea ce este foarte grav, pentru că Legea Sănătăţii spune că nu se poate întocmi niciun act de deces decât după efectuarea autopsiei!
De unde să se ştie că într-adevăr persoana respectivă „a murit de covid” din moment ce tu, ca medic, nu faci autopsie şi astfel familia îndurerată nu are posibilitatea să-şi îngroape creştineşte mortul.
Orice gripă netratată sau netratată corespunzător poate avea urmări grave asupra organismului, mai ales dacă acel organism nu are o stare de imunitate bună! Asta trebuie să reţineţi oameni buni!
De acest virus gripal nu te poate proteja decât sistemul imunitar, ori imunitatea nu o poţi avea dacă stai foarte mult timp cu masca pe figură sau dacă stai izolat.
Medici virusologi şi specialişti în epidemiologie spun că este total anormal să se aplice metodele de acum, gen masca şi carantinarea, pentru că, spun ei, virusul covid nu este decât un virus gripal, pe lângă alte mii de virusuri câte mai există pe Planetă şi că protejarea în exces a organismului duce la scăderea imunităţii.
Lăsaţi-vă organismul să producă anticorpi, oameni buni! Este cea mai bună armă împotriva isteriei covid!

„Pandemia” amenzilor!
Cei care iau decizia de a obliga lumea să poarte masca în aer liber încalcă atât Constituţia, cât şi dreptul fundamental al omului – dreptul la sănătate.
Omul are dreptul să respire aer! Tot ce face atingere asupra drepturilor omului, orice limitare de drepturi şi libertăţi nu se poate face decât prin lege adoptată de Parlament, asta după ce ea, legea, s-a aflat în dezbatere publică.
Altfel, toate deciziile, toate hotărârile astea ale Comitetelor pentru Situaţii de Urgenţă, care le ordonă oamenilor să poarte mască în aer liber, sunt NULE şi nu au niciun temei legal.
De asemenea, niciun poliţist nu are dreptul de a amenda pe cineva invocând o decizie a acestor comitete şi nici o hotărâre de guvern.
Români, prahoveni, ploieşteni, nu mai fiţi speriaţi!
Dacă vă amendează cineva, cereţi să vi se arate legea pe care aţi încălcat-o. Nu vi se arată, atunci puteţi cere anularea amenzii în Instanţă!
Să terminăm odată cu nebunia asta!
Şi încă un aspect interesant. Cum se face că unele ţări din UE, au raportat, toate în aceleaşi timp, „număr record de cazuri de covid”? Ce coincidenţă!