Ultima editie tiparita in format pdf

Publicat pe 2020-11-17 14:08:49Ionuț Mitoiu

Umilință totală la Mogoșoaia, unde Petrolul a încasat o bătaie zdravănă de la Aerostar Bacău, ratând șansa de a urca pe poziția secundă în clasament. Băcăuanii au câștigat cu un neverosimil 4-1, după un joc în care ploieștenii au ratat un penalty prin Șaim Tudor, au avut un eliminate (Răuță) și l-au pierdut, din cauza unei accidentări, pe tânărul Enache! Meciul a început bine pentru petroliști care au avut o jumătate de oră bună, cu posesie și ocazii de partea lor.
După aceea, a urmat dezastrul! Patrick Popescu (31) a transformat o lovitură liberă de la 18 metri, iar Vraciu (40) avea să facă 2-0, înscriind de la punctul cu var, după un henț al lui Rauță. Acesta a fost eliminat după ce a primit al doilea "galben"! În min.44, Șaim Tudor a ratat o lovitură de la 11 metri, după un henț făcut de Alecsandru, trimițând pe lângă poartă!
După pauză au intrat Armando Vajushi și Balint. A urmat o bară a lui Botic (58), pentru ca apoi golul să vină tot în poarta ploieșteană! Ilie (60) a marcat cu un șut de la 25 metri, pe jos, aproape de stâlpul din stânga lui Kitanov: 0-3!!! În min.85, Vajushi a redus din handicap, din penalty, dar scorul final a fost 1-4, căci Zaharia (80) a închis tabela, marcând după un contraatac letal. 
Petrolul rămâne tot cu 17 puncte și tot pe locul șase în clasament, având în etapa următoare un joc foarte greu la Timișoara, cu ASU Poli., programat sâmbătă, de la ora 15,15. 
Petrolul-Aerostar Bacău 1-4(0-2)! 
 Stadion: "Mogoșoaia". 
Marcatori: Vajushi(85-pen.)/P.Popescu(31), Vraciu (40-pen.), Ilie(60), Al.Zaharia(89). 
Petrolul: Kitanov-Olaru,Răduță,Mondragon,Țicu-Enache(52-Ad.Nicolae)-Diarra(77-Constantinescu),Ekollo(46-Vajushi),Botic,Șaim Tudor-Beleck(58-Balint).Antrenor:Viorel Moldovan. 
Aerostar:Cebotari-Alecsandru,Ardei(82-Bobaru),Chirila,Corban-P.Popescu-Gavrila(82-Belciu),Ilie,Manole(68-Mihalcea),Vraciu(82-Al.Zaharia(61-Otelița).Antrenor:Daniel Munteanu. 
Au arbitrat:Mircea Ardelean(Arad)-Florin Puceanu(Ulmi-Dambovița) și Ionuț Neacșu(București). 
Observatori:Zoltan Tamaș(Odorheiul Secuiesc) și Bogdan Gheorghiță(Vaslui). Cartonaș roșu:Răduță(40).