Ultima editie tiparita in format pdf

Pe aici nu se trece!

Publicat pe 2020-11-13 14:57:11Mihail Marinescu

Restricţiile aplicate în numele covidului, multe fiind în afara cadrului constituţional, le dau puteri exagerate unor paznici de la anumite instituţii!

Este de-a dreptul inadmisibil ce se întâmplă, în această perioadă, la Hale Centrale din Ploieşti.
Paznicii au un comportament foarte ciudat, se adresează prea agresiv oamenilor care le cer socoteală pentru restricţia de a nu fi lăsaţi să intre în Hale pe uşile laterale.
Cum te poţi adresa în halul ăsta: „Băăăăă, nu ai voie pe aici. Aşa spune legea”!, se răsteşte paznicul la tine.
Cum îşi permit indivizii ăştia să se adreseze aşa contribuabililor?
Şi, totuşi, care este legea aia, „bă”, de o tot invoci?
Niciun ordin sau vreo hotărâre nu trebuie să ţină loc de lege, nu trebuie să fie mai presus de Constituţia României!
Drepturile şi libertăţile cetăţeneşti nu se pot restricţiona decât prin Lege organică, votată de Parlamentul României, nu prin decizii sau hotărâri ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă sau de către vreo altă entitate locală, domnilor! Asta este valabil inclusiv pentru ordinul acela ciudat prin care ploieştenii sunt obligaţi să poarte masca în aer liber şi prin care li se interzice ieşirea din case după o anumită oră, ordin care încalcă dreptul la liberă circulaţie pe domeniul public!
Aşa şi cu halele, dacă omul vrea să intre pe o uşă laterală, că îi este mai aproape, pe acolo are dreptul să intre, că e spaţiu public.
Prin aceste restricţii agresive se încearcă răspândirea covidului? Aceste metode nu vor duce la niciun rezultat bun.
Cu cât restricţionezi mai mult şi mai agresiv, cu atât oamenii vor acuza anxietate şi de aici intervin şi bolile asupra organismului. În loc să se tot vină cu restricţii după restricţii, care mai de care mai... obraznice, mai bine aţi lua taurul de coarne şi aţi aduce medicamente în spitale şi în farmacii cu care oamenii se pot trata de covid. Exemplu, Hidroxoclorochina!
Acum, se spune că Remdesivirul ar fi indicat, dar aşa ceva costă mult mai mult decât Hidroxoclorochina şi, paradoxal, Remdesiviurul conţine şi Hidroxoclorochina în compoziţie!
Apoi, lăsaţi poporul în pace şi nu-l mai obligaţi să vă respecte măsurile ciudate şi antice!