Ultima editie tiparita in format pdf

Petrolul Ploiești - Rapid București 2-0 (1-0)

Publicat pe 2020-11-09 12:49:07Ionuț Mitoiu

Atât jucătorii, dar și antrenorul Viorel Moldovan au fost avertizați de galeria "lupilor galbeni", în termeni duri, că trebuie să câștige derby-ul cu Rapid și să urce în clasament! Sub acest "ultimatum" au evoluat jucătorii Petrolului meciul cu eterna rivala din "Giulești"! Au câștigat partida și și-au mai "spălat" din păcate față de suporteri. N-au jucat la un nivel bun, dar au luat cele trei puncte și au urcat în clasament. Bineînțeles că și Moldovan avea "scaunul" în pericol dacă nu câștiga acest joc capital! Partida a început cum nu se putea mai bine, cu o deschidere de scor a ploieștenilor.
Min.7, 1-0: Șaim Tudor a ratat un voleu și mingea a ajuns în careul mic, de unde Buhăescu a marcat. Până la pauză au mai fost vreo două-trei acțiuni mai periculoase ale petroliștilor și cam atât. La reluare, jocul a fost echilibrat cu o insistență mai tare pe faza de atac a giuleștenilor, asta datorită lui Drăghiceanu, introdus în min. 46. Pe final de joc oaspeții puteau egala, dar șansa a fost de partea ploieștenilor, iar cei care aveau să marcheze au fost tot elevii lui Moldovan. 
Min.90+1, 2-0: Buhăescu a centrat în mijlocul careului și Botic a înscris cu un șut plasat, pe jos, în stânga lui Drăghia. Petrolul va juca etapa viitoare tot acasă, cu Aerostar Bacău, și are șansa de a mai pune trei puncte în clasament. Stadion:"Ilie Oană". Fără spectatori. 
Au marcat: Șaim Tudor(7), Botic (90+1). 
Petrolul: Kitanov-Olaru (88-Răuță), Meijers, Huja, Țicu-Salifu (78-Ekollo)-Constantinescu (55-Enache), Nir Lax (88-Botic), Roige (cpt), Șaim Tudor (78-Diarra)-Buhăescu. Antrenor: Viorel Moldovan. 
Rapid: Drăghia-Voicu(cpt), Dandea, Crișan, Finica-Jorza, Lazăr (46-Drăghiceanu), Pănoiu (46-Ilie)-Șefer, Bălan (84-Benzar), Hlistei. Antrenor: Mihai Iosif. 
Cartonașe galbene: Salifu(74), Constantinescu(43), Kitanov(82), Meijers(88)/Sefer(19), Borza(25), Crișan(46), Voicu(85). 
Au arbitrat: Andrei Antonie-Mihăiță Necula și Cosmin Vătămanu (toți din București). Observatori: Mircea Bucur (Tg.Mureș) și Constantin Gheorghe (Suceava).