Ultima editie tiparita in format pdf

Imunizarea de grup este cea mai utilă cale în lupta cu orice virus

Publicat pe 2020-10-14 16:23:36Mihail Marinescu

Oameni buni, nu vă speriaţi când vă sunt arătate cifre cu „cazuri de covid”. Nu toţi cei prezentaţi ca fiind „pozitivi” sunt neapărat şi bolnavi, spun cercetătorii de la Universitatea Oxford, dar nu numai ei.

Dragi români, dragi ploieşteni şi prahoveni! În această perioadă vă sunt arătate la TV, dar şi prin alte... locuri, cifre alarmiste cu privire la „numărul de îmbolnăviri”, „numărul de infectări cu noul coronavirus”.
De la 150-200 de „cazuri” pe zi cât erau raportate în perioada când masca nu era obligatorie, acum s-a ajuns la o raportare de peste 2.000 când, iată, masca este obligatorie! Interesant, nu-i aşa?
Se afişează şi se pune accent pe „cazuri de infectări”, dar nu şi pe cifra celor care se însănătoşesc! De ce?
De asemenea, nu se anunţă nici câte persoane dintre cele „infectate” sunt asintomatice (adică ce nu prezintă simptome). De ce?
De ce se continuă să se dramatizeze când sunt arătate aceste cifre? Vă daţi seama că în baza acelor cifre se iau decizii de restricţii împotriva populaţiei, ceea ce este foarte grav. Nu toţi cei „pozitivi” sunt neapărat şi bolnavi sau infectaţi. Este o etichetă ireală ce se pune în dreptul acestor oameni care ies „pozitivi” după testarea PCR, care este ce mai nesigură testare (citiţi mai jos de ce).
Cei care au testul „pozitiv” şi nu prezintă simptome sunt acei oameni ai căror anticorpi au câştigat lupta cu virusul şi astfel acest virus este răpus datorită numărului mare de asintomatici. Sunt medici specialişti în virusologie care spun acest lucru. Imunizarea de grup este cea mai bună şi mai importantă luptă împotriva oricărui virus, aşa cum chiar preşedintele SUA, Donald Trump, sublinia imediat cum s-a vindecat de covid. Aşadar, doamnelor şi domnilor, nu vă mai speriaţi când vedeţi acele cifre cu „infectări”!
Atâta timp cât se ascunde cifra celor asintomatici, tot ce se arată şi ce se spune la TV în legătură cu acest covid nu îşi are nicio bază reală.

Grupul „Corona Investigative Committee” dă în judecată Organizația Mondială a Sănătății pentru daunele provocate populației de măsurile de carantinare și de izolare anti-Covid
În urmă cu puţin timp, Reiner Fuellmich, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Germania și membru al „Corona Investigative Committee” înființat la data de 10 iulie 2020 de căre avocați, doctori și cercetători de top a anunțat oficial că pandemia coronavirusului chinezesc „poate fi cea mai mare crimă împotriva umanității din istorie”.
Astfel, acest grup internațional de avocați va chema în judecată Organizația Mondială a Sănătății pentru daunele provocate populației de măsurile de carantinare și de izolare anti-Covid, scrie evenimentulzilei.ro.

Testele PCR nu sunt precise!
Reiner Fuellmich a explicat în timpul unei filmări că testele Covid sunt incapabile să stabilească un diagnostic valid pentru virusul Sars-Cov-2, până la 90% din aceste teste fiind fals pozitive, potrivit unui articol publicat de NewYork Times.
Astfel, rezultatul unui Test PCR pozitiv nu indică prezența unei infecții, ciclul mare de amplificări stând la baza erorilor acestor teste. „Dacă cineva este testat pozitiv, nu înseamnă că este infectat cu ceva, cu atât mai puțin cu virusul contagios SARS-CoV-2 și tot ce este peste 35 de cicluri – așa cum raportează New York Times și alții – este considerat complet lipsit de credibilitate și nejustificat științific” a declarat Fuellmich, citat de evenimentulzilei.ro.
Testele PCR nu au fost aprobate expres pentru scopuri de diagnosticare, așa după cum corect scrie pe prospectele care însoțesc aceste teste, și după cum inventatorul testului PCR, Kary Mullis, a subliniat în mod repetat”, a continuat Fuellmich. „Dimpotrivă, sunt pur și simplu incapabile să pună un diagnostic pentru nici o boală.”
Tamponul PCR ia doar una sau două secvențe dintr-o moleculă care sunt invizibile pentru ochiul uman și de aceea trebuie să fie amplificată în multe cicluri pentru a deveni vizibile”, mai spune Reiner Fuellmich.
De asemenea, cercetătorii de la Universitatea din Oxford au declarat, după un studiu, că testele de diagnosticare a infecţiei cu coronavirus sunt atât de sensibile că pot detecta fragmente moarte de virus rămase după o o contaminare mai veche.
O echipă de oameni de ştiinţă de la Centrul pentru Medicină bazată pe dovezi al Universităţii Oxford a revizuit rezultatele a 25 de studii care au presupus cultura probelor de virus aferente unor teste pozitive. Metoda „cultivării virale” poate indica măsura în care un test pozitiv a detectat un virus activ - care se poare reproduce şi transmite - sau doar fragmente moarte de virus care şi-au pierdut această capacitate. Cercetătorii spun că testele fals pozitive pot duce la o supraestimare a dimensiunilor curente ale pandemiei.
Alţi experţi spun însă că e puţin probabil să se dispună de teste perfect fiabile care să detecteze infecţiile în toate cazurile.
Testul de tip tampon PCR - metoda-standard de diagnostic - presupune amplificarea materialului genetic al virusului, în timp ce proba de virus a unei persoane este trecută printr-o serie de „cicluri” astfel încât să fie recuperată o cantitate suficientă de virus.

Mii de cercetători din zona medicală au semnat o declaraţie ce va sta la baza unor anchete internaţionale ce vor începe împotriva OMS și a guvernelor lumii. Vinovații vor fi acuzați pentru crime împotriva umanități!
Mai multe nume sonore ale cercetării medicale au semnat o declaraţie „The Great Barrington Declaration”, care va sta la baza unor anchete internaţionale ce vor începe împotriva Organizației Mondiale a Sănătății și a guvernelor lumii.
„În baza acestei declarații semnate în acest moment de 7.812 de cercetători din zona medicală și a sănătății publice, de 18.478 medici practicanți și de 298.335 oameni din toate colțurile lumii, vor începe și procesele internaționale, iar vinovații vor fi acuzați pentru crime împotriva umanității” (sursa: facebook.com şi evenimentulzilei.ro).
„The Great Barrington Declaration” a fost semnată la data de 4 octombrie 2020 în orașul Great Barrington, SUA de către: Dr. Martin Kulldorff, profesor de medicină la Universitatea Harvard, biostatistician și epidemiolog cu expertiză în detecția și monitorizarea epidemiilor și a evaluarii siguranței vaccinurilor; Dr. Sunetra Gupta, profesor al Universitații din Oxford, epidemiolog cu expertiză în imunologie, dezvoltarea vaccinurilor și în modelele matematice ale bolilor infecțioase; Dr. Jay Bhattacharya, profesor al Universității Medicale din Stanford, epidemiolog, economist în zona medicală și expert în sănătatea publică, axat pe bolile infecțioase si pe populațiile vulnerabile.
Declarația a fost deja înaintată secretarului de stat de la Casa Albă și în curând va produce un adevărat tsunami, ținând cont de impactul pe care îl au aceste nume grele în zona medicală internațională”.