Ultima editie tiparita in format pdf

Masca nu-şi are rostul! Studiu al CDC

Publicat pe 2020-10-15 11:21:38Mihail Marinescu

Ne-au dat dreptate în privinţa purtării măştilor!

De mai multe ori am subliniat faptul că masca nu are nicio eficienţă în lupta cu covid-19, efidenţiind faptul că aceasta mai mult afectează sistemul imunitar al omului decât să protejeze.
Iată că nu suntem singurii care spunem că "botniţa" este inutilă, ba chiar sunt tot mai multe voci de pe această superbă Planetă Terra, în special medici, care susţin că masca nu are nicio treabă cu protecţia.
Eficacitatea mastii este pusă la îndoială de către însuşi Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (Centers for Disease Control and Prevention – CDC), una dintre principalele instituţii din SUA responsabile cu „dictatura pandemiei”, care încă de la început a cerut închiderea oamenilor în case – binecunoscutul „lockdown”, scrie luju.ro.
Sursa citată scrie că, la 11 septembrie 2020, CDC a publicat rezultatele unui studiu efectuat între 1 şi 29 iulie 2020 asupra a 11 spitale din diverse state americane.
Au fost chestionaţi 153 de pacienţi externaţi cu privire la felul în care aceştia s-au conformat regulii de a purta masca în spaţii închise.
Referirea nu este doar la spaţii publice închise, ci şi la întruniri private cu mai multe persoane.
Astfel, 108 dintre subiecţi (70,58%) au răspuns că au purtat totdeauna masca în spaţii închise cu 14 zile înainte de a fi depistaţi pozitivi, 22 (14,38%) au afirmat ca au purtat masca deseori, 11 uneori (7,2%), 6 rareori (3,9%) şi alţi 6 niciodată.
Toţi pacienţii analizaţi au avut vârste de cel puţin 18 ani.