Ultima editie tiparita in format pdf

S-au îmbrăcat în haine civile pentru a-i prinde mai uşor pe contribuabilii care nu poartă masca neconformă

Publicat pe 2020-10-07 15:01:15Mihail Marinescu

Suntem obligaţi să inspirăm dioxid de carbon, deşi omul are nevoie de oxigen pentru a fi sănătos, pentru a supravieţui! Culmea paradoxului!

Este de-a dreptul incredibil ce se întâmplă în România, la 30 de ani de la Revoluţia din 1989!
Pare cel mai sumbru scenariu pe care ni-l puteam închipui vreodată.
Să se decidă, în 2020, ca poliţiştii să umble în civil pe stradă, să pună ochii pe oamenii care nu poartă mască şi să-i amendeze este o bătaie de joc la adresa Democraţiei, a Statului de drept, a Drepturilor omului!
Vorbim de un stat care este membru al Uniunii Europene, totuşi, nu de un stat aflat pe undeva în America latină!
Decizia aceasta ar trebui condamnată la CEDO, nu înainte de a fi sesizat şi Avocatul Poporului!
Mai rău decât atât, oamenii sunt încurajaţi să-şi filmeze sau să-şi pozeze semenii care nu poartă mască în mod corespunzător! Vor să ne transforme în „turnători”, în pârâcioşi! Odios! Chiar toleraţi aşa ceva?
În numele unui virus se iau decizii catastrofale nu numai pentru Democraţie, ci şi pentru sănătatea omului, pentru că este inadmisibil să te oblige cineva să inspiri dioxid de carbon în loc de oxigen, purtând cârpa aia pe faţă!
CEDO a amendat această decizie pe care au luat-o unele guverne de prin lume, spunând că această decizie încalcă drepturile omului: „Cine îi obliga pe oameni să poarte măști și în aer liber încalcă prevederile Articolului 8 din Convenția europeană pentru protecția drepturilor omului și a libertăților fundamentale”, spune CEDO!
Îi interesează pe oficialii români aşa ceva? Îi interesează pe poliţaii costumaţi în civili aşa ceva? Ar trebui, pentru că au jurat credinţă poporului, au jurat că vor respecta drepturile şi libertăţile cetăţeneşti, pe care, iată, le încalcă acum! Au jurat că respectă Constituţia!

Înainte de vot: „Veniţi în număr cât mai mare să votaţi!”. După vot: „Staţi acasă!”
Înainte de votul pentru alegerile locale, cineva din fruntea statului ne îndemna să mergem cât mai mulţi la vot, iar acum s-a ieşit pe televiziuni să ne ameninţe şi să ne ordone să nu mai ieşim atât de des afară din case, că se răspândeşte covidul!
Bine, bine, dar la vot nu se mai răspândea covidul, că urnele erau montate în şcoli, nu în parc? Bineînţeles că numărul persoanelor depistate pozitiv (depre care televiziunile le etichetează fals ca fiind „infectate” „bolnave”!) avea să crească peste 2.000, după care au venit cu măsurile de restricţie: restaurante din nou închise, fără spectacole de teatru, obigatoriu să porţi masca atunci când eşti în jurul şcolilor – de parcă stă covidul cocoţat pe gardul şcolii şi pândeşte să intre în vreun trecător sau dacă strănută cineva lângă şcoală se plimbă covidul prin atomosferă şi caută până găseşte un elev ca să se găzduiască şi se dezvolte! Doamne, câtă lipsă de logică şi de inteligenţă la unii!

Restricţiile aduc omului anxietate!
Dacă, într-adevăr, s-ar fi dorit binele poporului, atunci s-ar fi venit nu cu restricţii, nu cu amenzi, ci cu metode de imunizare, cu oferirea de vitamine şi minerale, cu oferire de tratamente pe bază de imunoglobuline. Corect?
Nu s-a oferit niciun suport pentru prevenţie! Nu s-a venit cu testarea cu aparatură omologată la nivelul UE, adică testul ce analizează sângele.
Se fac testele acelea cu beţişorul, care s-au dovedit a fi ineficiente, pentru că dau multe rezultate false.
Normal, pentru că aceste teste cu beţişorul nu sunt special pentru covid, ci sunt pentru mai multe categorii de viruşi, printre care şi viruşii inofensivi, pe care omul îi găzduieşte, că numai aşa se pot creea anticorpi.
Sunt eficiente, iată, pentru autorităţi în a se creea isterie, panică, anxietate, toate acestea conducând la apariţia unor boli grave! S-au introdus, în schimb, restricţii, amenzi, toate ducând la abuzuri şi încălcări grave ale Drepturilor omului! De ce?
Pentru ca omul să fie din ce în ce mai speriat şi de a-l face să vină singur, cu braţele întinse, spre vaccinare?

Măştile împiedică organismul să primească suficient oxigen pentru hrănirea celulelor
Purtatul măşti scade imunitatea, după care organismul nu mai este capabil să facă faţă viruşilor, apărând „cazuri” de oameni ce ies pozitivi, dar despre care se spune că ar fi „infectaţi cu coronavirus”!
Scade imunitatea pentru că celulele se alimentează, normal, cu oxigen, ori dacă tu, purtând mască, nu laşi să pătrundă suficient oxigen în organism, atunci şi organismul reacţionează şi te face vulnerabil. Mai rău de cât atât, purtatul măştilor face ca tu să inspiri pe nas ceea ce scoţi pe gură, adică dioxid de carbon plus bacteriile pe care organismul le consideră ineficiente şi le elimină prin expiraţie! Aşadar, te otrăveşti singur, cu efecte pe termen mediu şi lung.
S-au făcut studii şi a rezultat că scade mult cantitate de oxigen din jurul nasului atunci când omul are masca pe figură.
În schimb, niciun studiu din lumea asta nu arată că măştile protejează de covid!
Cum să te protejeze din moment ce găurile materialului măştilor sunt mai mari decât virusul?
Văzându-se că oamenii nu reacţionează într-un fel sau altul la restricţii şi că, mai mult, chiar par pasivi spre somnolenţă, atunci se tot vine cu noi şi noi restricţii în continuare.
Oameni buni, chiar vreţi să vină momentul când veţi putea să mâncaţi şi să ieşiţi din case doar atunci când vrea cineva, să fiţi precum roboţii?
Unde vă este demnitatea de oamenii ai lui Dumnezeu?
Unde vă este demnitatea de creştini?