Ultima editie tiparita in format pdf

Generaţia cu mască pe faţă doreşte să fie educată sexual de către Şcoală!

Publicat pe 2020-09-28 14:58:18Mihail Marinescu

Dragi elevi, Şcoala a fost concepută pentru a vă învăţa carte, nu să vă arate profesorii, în public, ce să faceţi voi, la clasele primare, cu organele genitale din dotare sau să se spună cum se concep copiii! O astfel de educaţie se face de către părinţi, că voi sunteţi copiii lor, ai părinţilor, nu ai statului! Este vorba despre intimitatea fiecăruia, dacă ştiţi ce înseamnă!

Într-o perioadă în care întreaga societate este abuzată de tot felul de restricţii, iată ce grijă au organizaţiile de elevi!

Pas cu pas spre distrugere sufletului şi spre promovarea desfrâului încă de la cele mai fragede vârste!

O informaţie foarte interesantă, dar şi alarmantă, a apărut astăzi în peisajul mediatic românesc. Se afirmă că mai multe organizaţii de elevi îi cer şefului statului, Klaus Iohannis, să retrimită în Parlament Legea privind educaţia sexuală, exprimându-şi, ce să vezi, dezamăgirea faţă de decizia CCR care a stabilit că prevederile privind înlocuirea educaţiei sexuale cu educaţia sanitară sunt constituţionale!
Într-un comunicat de presă al Consiliul Naţional al Elevilor se argumentează că încercarea decidenţilor de a limita accesul elevilor la educaţie sexuală reprezintă un „act iresponsabil”, având în vedere faptul că România se află „la coada clasamentului” în ceea ce priveşte sănătatea sexuală a tinerilor şi numărul mamelor adolescente! Aţi citit ceva mai oribil de asta, doamnelor şi domnilor?
Iată care sunt acele organizaţii ale tinerilor care cer ca statul să-i înveţe pe copii, la şcoală, adică în public, cum se face sex: Consiliul Naţional al Elevilor, Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România şi Consiliul Tineretului din România.
Nu putem decât să le spunem: „Ruşine să vă fie!”
În primul rând, Şcoala, ca instituţie, a fost concepută pentru a vă învăţa pe voi, tinerii, carte, nu în a vă arăta ce să faceţi voi cu organele sexuale din dotare! Asta ţine de intimitate, nu de şcoală, nu de profesori! Helooo!
În al doilea rând, educaţia sexuală ţi-o fac părinţii acasă, că şi acesta este rolul lor. Nu e treaba statului să te înveţe pe tine „tainele” sexualităţii sau să-ţi arate, la 7-8 anişori Kamasutra şi să ţi se spună, la şcoală, că masturbarea e utilă! Acasă la tine învaţă, nu în public!
În al treilea rând, despre organele sexuale şi despre actul sexual, despre igiena aparatelor reproducătoare se învaţă în materia numită Anatomia umană, din clasa a VIII-a! Ştiaţi asta?
Copiii de clasa a VIII-a au vârsta potrivită pentru a învăţa aşa ceva, nu cei de clasele primare, de exemplu. În clasele primare, copilul trebuie să înveţe să scrie, să citească, să vorbească frumos, să răspundă la salut, să salute, nu să i se spună cum se concep copiii!
În al patrulea rând, acest gen de „învăţătură” despre sex pare să fie moda noii politici globaliste, una a desfrâului, în care se promovează legărurile dintre persoanele de acelaşi sex, căsătoria între ele, ignorându-se sfaturile Bisericii, ignorându-se puritatea sufletului omului!
Vedem deja cum se costumează anumite personaje de prin ţările despre care se vorbeşte că ar avea asemenea „educaţie sexuală” în şcoli, adică bărbaţi în fuste, cu machiaj de femeie etc. Aşa vreţi şi voi să deveniţi? Asta se numeşte educaţie?
În al cincilea rând, mame adolescente erau şi mai înainte, cu mult înainte ca tinerii de azi să se fi născut.
Mamele adolescente nu devin mame pentru că nu au avut educaţie sexuală la şcoală, că oricum cele mai multe nu prea se duc la şcoală, pentru că provin din medii sărăcăcioase!
Asta, cum că sunt multe mame adolescente, nu reprezintă decât o lozincă ce este aruncată în eter ca să sensibilizeze factorii de decizie. În niciun caz nu reprezintă vreun „focar”, că tot e la modă acest cuvânt acum.
Aşadar, iată cu ce se ocupă organizaţiile astea de elevi într-o perioadă în care puterea politică a transformat Şcoala într-un fel de penitenciar, în care îi obligă să stea cu masca pe figură pe toată perioada desfăşurării cursurilor, îi obligă să păstreze distanţarea fizică la şcoală, îi obligă să păşească numai pe trasee marcate (ca la poligon), părinţilor le este interzis accesul în şcoală, ei fiind nevoiţi să-ţi privească odrasla din spatele gardurilor!
Ei bine, aceste organizaţii de elevi nu se revoltă împotriva măsurilor abuzive, care contravin drepturilor omului, pentru că ele, organizaţiile au, iată o altă grijă – sexualitatea ca materie!