Ultima editie tiparita in format pdf

Petrolul Ploiești - Mostiştea Ulmu 4-1 (3-0)

Publicat pe 2020-08-24 11:41:57Ionuț Mitoiu

Petrolul a întâlnit, pe stadionul din Strejnic, într-un meci amical, pe Mostiştea Ulmu, echipă ce evoluează în eşalonul trei.

Partida s-a încheiat cu victoria ploieştenilor, 4-1, după ce la pauza a fost 3-0.

Spaniolul Pol Roige (4) a deschis scorul cu un şut plasat de la 8 metri, lateral stanga, la colțul lung. Apoi, nou-venitul Valentin Balint (19) a marcat din marginea careului mare, după o acțiune inițiată de Ekollo.

Rezultatul primei reprize a fost stabilit de Vajushi (32), după o lovitură liberă impecabilă, de la 20 metri, în vinclul din stanga al porții adverse.

În partea a doua s-a mai înscris două goluri. Oaspeții au redus scorul prin Obedeanu (65), pentru ca apoi Mihai Nițescu (78)  să stabilească scorul final, marcând cu un şut imparabil, expediat din interiorul careului, după o pasă bună dată de Olaru.

În acest joc, Viorel Moldovan a început cu: Avram - Chiriță, Răuță, Manolache, Ţicu – Enache - Constantinescu, Ekollo, Roige, Vajushi -Balint.

Pe parcursul reprizei secunde au mai fost folosiți: Lungu - Nicolae, Olaru Bratu, Şaim Tudor, Bucur, Nițescu, Licsandru, Oprea, Boțogan şi Moroşanu.