Ultima editie tiparita in format pdf

CSO Plopeni, în Liga 3!

Publicat pe 2020-08-11 13:38:23Ionuț Mitoiu

Meciul decisiv pentru promovarea în Liga a 3-a s-a disputat  între CSO Plopeni şi Viitorul Domneşti, pe arena "Crâng" din Buzău. La finalul jocului, echipa prahoveană a avut câştig de cauză, învingând cu 1-0.

A fost un meci greu pentru plopenari, din două puncte de vedere. Unul a fost căldura excesivă, iar al doilea a fost replica  adversarei din Domneşti, una foarte puternică.

Prima repriza a fost de calvar pentru ai noştri, formația prahoveana fiind dominată copios! Cei din Domneşti au avut multe ocazii şi numai zeița Fortuna a făcut ca tabela să nu se modifice.

Imediat dupa pauză, tot adversarii au două mari ocazii în min.47 şi 55. Ultima a fost o minge trimisă în bara transversală! Dar vine lovitura de grație dată de plopenari!

Min.64, 1-0. O lovitură liberă de la circa 30 de metri a prahovenilor. În prima fază, Huza se afla în poziție de ofsaid, balonul trimis a fost respins de un fundaş exact în capul unui coechipier, de aici mingea a sărit în careul mic, de unde Iancu, pe fază, a trimis-o în poartă! Asistentul Badea, cel cu "probleme" la meciul Petrolului cu Argeşul, a arătat iniţial ofsaid, după care centralul Chivulete s-a consultat cu acesta şi au dat gol valabil, pentru faptul că Huza nu a influențat faza golului!

Iată formația aliniată de CSO Plopeni în acest joc crucial: Marinică-C.Mihai, Rusu, Filip, Chejnoiu-C.Vlad, Gavrilă, Butufei, Iancu (75-Puiuleţ)-Huza (cpt.), Ciobanu (90-R.Panait). Antrenor: Iulius Mărgărit.

Au arbitrat: Andrei Chivulete (București)-Vladimir Urzică (P.Neamț) şi Marius Badea (Rm. Vâlcea).