Ultima editie tiparita in format pdf

Dramatism în repriza secundă!

Publicat pe 2020-07-13 13:48:05Ionuț Mitoiu

Da. A fost un meci cum rar mai vezi pe la noi! Şi asta pentru că a avut de toate, în afară de goluri. Au fost faulturi repetate, întreruperi, gafe, ratări, cartonaşe de ambele culori, eliminări... Jocul în sine a fost unul echilibrat, cu mai multă dominare în ultima jumătate de oră, când oaspeții erau cu doi oameni mai puțin pe teren. În mare parte a fost o partidă urâtă pentru privitori, dar şi mai tristă pentru fanii petrolişti, care sperau într-o victorie, mai ales că Petrolul a avut 60 de minute un jucător în plus şi, în ultima jumătate de oră, chiar doi jucători mai mult! Prima repriza a fost una anostă, echilibrată, cu multe întreruperi cauzate de faulturi repetate, cartonaşe galbene, plus o eliminare în tabăra oaspeților. De remarcat faptul că rapidistul Lazăr a primit două galbene (8,28) şi a fost eliminat!
În min.39, Avram a intervenit salvator la 15 metri, în fața lui Hlistei! Acesta a fost tabloul primei reprize. Ce urma să se întâmple în partea a doua e de povestit şi de uitat în acelaşi timp! Pe scurt, iată "evenimentele": Drăghiceanu ratează o situație bună în min.51. Min.65. Penalty! Mallo îl faultează în careu pe Bratu.
Min 66. Arnăutu execută şi apară Popa! Se repetă! Asistentul Ferencz Tunyogi (Zalău) ridică steagul, pentru că Popa nu a stat cu niciun picior pe linia porții! Min.68. Marinescu vine la punctul cu var, dar ratează şi el! Apăra Popa! Din nou asistentul aplică corect regulamentul şi se repetă iaraşi execuția! Pentru nerespectarea regulamentului, Iulian Dima îi acordă două galbene şi este eliminat în min. 71! Min 72. Al treilea executant este Meza Colli. Culmea, ratează şi el, trimiâțnd peste poartă! Min 75. Rapidiştii puteau da lovitura. În trei rânduri, în acelaşi minut, ratează înscrierea golului! Min. 80. Bratu vrea să fie decisiv, dar şutul lui e prins de portar! Min.86. Deac trimite cu capul în transversală! Arbitrul prelungeşte meciul şi "agonia", cu cinci minute şi nimic nu se mai întâmplă! Concluzia: Meci de tristă amintire. Trebuie uitat cât mai repede!
Pe ploieşteni îi aşteaptă două meciuri grele cu primele echipe din clasament, UTA şi Turris!
Cel mai bun om al meciului: asistentul Ferencz Tunyogi (Zalău).
A respectat cu sfințenie regulamentul! Felicitari pentru prestație! Merită!

PETROLUL - RAPID 0-0
Stadion:"Ilie Oană". Fără spectatori. Petrolul: Avram-Sîrghi (32-Bratu), Răuță, Manolache, Țicu-Pierce (78-Blănaru), Marinescu (cpt), Meza Colli, Deac, Şaim Tudor-Arnăutu. Antrenor: Costel Enache. Rapid: Popa-Bonnin, Mallo, Iacob, Goge (cpt)-Lazăr, Jorza-Șefer (81-Crețu), Alami (46-Djuric), Drăghiceanu (72-Tătaru)-Hlistei (83-Manole). Antrenor: Dan Alexa. Cartonaşe galbene: Sîrghi (25), Pierce (33)/Lazăr (8,28), Alexa (31), Jorza (61), Popa (67,71), Manole (71). Cartonaşe roşii: Lazăr (28), Popa (71). Au arbitrat: Iulian Dima (Bucureşti)-Marius Cristian Marchidanu (Brăila) şi Ferencz Tunyogi (Zalău). Observatori: Adrian Petre (Buzău) şi Andrei Ioniţă (Bucureşti).