Ultima editie tiparita in format pdf

Galele Teatrului Studenţesc “Seri în lumea Thaliei”, la Ploieşti

Publicat pe 2019-09-26 15:07:52

Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează, în perioada 10 – 12 octombrie 2019, cea de-a XV-a ediţie a GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”.

Partenerii evenimentului sunt: Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti, Primăria oraşului Buşteni, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni şi Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti. Spectacolul – concurs are ca motto „Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat fiinţei, lumii, semenului nostru”.

PROGRAMUL GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI” este următorul:

•       JOI, 10 OCTOMBRIE 2019, ORA 19.30, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni: Spectacolul „AUTO. PARCĂ NU ÎŢI MAI E RUŞINE CU TATUAJELE TALE” de George Lucian Ciobanu, prezentat de trupa de teatru „Bacteria H” a Casei de Cultură a Studenţilor Braşov.

•       VINERI, 11 OCTOMBRIE 2019, ORA 18.00, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni: Spectacolul „VIA ANIMAE sau CALEA UNUI NOU-NĂSCUT”, prezentat de Teatrul Liber Imago” al Casei de Cultură a Studenţilor Cluj – Napoca;

-  Spectacolul „HANGIŢA” de Carlo Goldoni, prezentat de Teatrul Studenţesc „Moft” al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti.

•       SÂMBĂTĂ, 12 OCTOMBRIE 2019, ORA 18.00, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni:

-        Spectacolul „MAESTRUL” de Eugene Ionesco, prezentat de formaţia de teatru „SKEPSIS” a Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia;

-        Program artistic prezentat de soliştii şi actorii Teatrului Studenţesc „Moft” al C.C.S. Ploieşti;

-        Festivitatea de premiere a Galelor Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei”.