Ultima editie tiparita in format pdf

Cadavrul unui bărbat, descoperit în munţii Bucegi!

Publicat pe 2019-05-22 10:30:02

Descoperire macabră, duminică 19 mai, la Sinaia. Cadavrul unui bărbat, rămas până în acest moment neidentificat, a fost găsit de mai mulţi turişti, care au şi alertat autorităţile. Echipa de criminalişti care a făcut cercetarea la faţa locului a găsit mai multe recipente suspecte în bagajul victimei. Singurul indiciu cert pe care anchetatorii l-au identificat în legătură cu victima descoperită în stare avansată de putrefacţie pe munte este  un bilet de tren pe ruta Carei-Sinaia, emis în data de 4 mai 2019. Cel mai probabil bărbatul, despre care se crede că are cel puţin 60 de ani a plecat în dimineaţa zilei de 4 mai din Satu Mare cu destinaţia Valea Prahovei. Ciudat este că în bagajul omului au fost găsite mai multe recipiente cu insecticid. Nu s-a stabilit deocamdată ce intenţii avea victima şi de ce ar fi urcat echipat de munte, cu acele substanţe în rucsac, până aproape de cota 2000 din Sinaia.

Bărbatul a murit, cel mai probabil, din cauza unei căzături de pe o stâncă. S-a ajuns la această concluzie, preliminară ce-i drept, după rana profundă din zona capului, produsă de o lovitură de un corp dur, probabil piatră.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar medicii vor stabili cu exactitate cauza decesului. Între timp, poliţiştii încearcă să stabilească identitatea victimei.