Ultima editie tiparita in format pdf

Micuții atleți de la CSS Ploieşti, 3 titluri naţionale şi 4 medalii de bronz în Finala CN pentru copii

Publicat pe 2018-06-15 10:37:08Mihail Marinescu

Duminică 10 iunie a.c., pe stadionul “Iolanda Balaș Soter” din capital, Finala Campionatului Național pentru copii categoriile 2 și 3. Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții foarte bune, reușind să obțină 3 medalii de aur și 4 medalii de bronz.

Reuniunea I Copii 2
La categoria copii 2 (2007 - 2008), ștafeta 5 x 80 m băieți, în componența Teodor Datcu, Luca Moisoiu, Alexandru Șerbănoiu, David Radu, Andrei Zincă, după o cursă superbă, au câștigat medalia de aur cu timpul de 57.77 sec., intrând astfel în posesia titlului de Campioni ai României, așa cum o făcuseră și în urmă cu câteva luni la Finala Campionatului Național în Sală. Un rezultat bun a obținut și atletul Luca Moisoiu, fiind la 4 sutimi de secundă de medalia de bronz în proba de 150 m ( 21.29.sec.). O surpriză plăcută (unele fete au fost selecționate de câteva luni) a fost și ștafeta 5 x 80 m fete, care în componența Diana Neagu, Maria Răduc, Alexandra Chirică, Mădălina Stan, Alexia Constantin, au fost aproape de medalii, ocupând locul 4 cu timpul de 62. 59 sec., cu 7 secunde mai bine decât cursa de acum 3 săptămâni de la etapa de zonă! Rezultate meritorii au mai obținut Teodor Datcu locul 6 la 60 m și David Radu locul 7 la 150 m.

Reuniunea II Copii 3
La categoria copii 3 (2009 și mai mici) atleții de la CSS Ploiești pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină două medalii de aur și două medalii de bronz. Prima medalie de aur a fost obținută de Rebeca Toader, eleva pregătită de prof. Florin Andrei câștigând medalia de aur în proba de 300 m – 51.23 sec. intrând în posesia titlului de Campioană a României, așa cum o făcea și în urmă cu trei luni în proba de 200 m, la Campionatul Național în Sală. Cea de-a doua medalie de aur a fost obținută de ştafeta mixtă 8 x 50 m. care, în componența Delia Blănaru, Ana Prunoiu, Sara Prunoiu, Rebeca Toader, Cristian Creangă, Ștefan Moisoiu, Denis Simion, Ayan Gudi, a intrat în posesia titlului de Campionă a României la această probă, cu timpul de 64.91 sec. Cele două medalii de bronz au fost obținute de Sara Prunoiu în proba de 50 m., cu timpul de 8.05 sec., și Cristian Creangă, tot în proba de 50 m băieți, cu timpul de 7.98 sec. În apropierea podiumului s-a mai aflat și ștafeta a doua, 8 x 50 m a CSS Ploiești care, în componența Erika Pavel, Maria Apostol, Andreea Bălan, Yanis Șoptăreanu, Yanis Rudaru, Cezar Chircu, Sara Echimescu, Georgian Lepuș, au ocupat locul 5.