Ultima editie tiparita in format pdf

O femeie cu probleme psihice a ameninţat cu cuţitul ploieştenii într-un autobuz TCE

Publicat pe 2017-12-20 10:30:56

O femeie, în vârstă de 44 de ani, din comuna prahoveană Şoimari, a fost reţinută de poliţiştii din Ploieşti după ce a ameninţat cu cuţitul mai mulţi călători care se aflau în autobuzul care circula pe traseul nr.2. Una dintre victime, o adolescentă în vârstă de 16 ani, a decis să depună o plângere la Poliţie, astfel că oamenii legei au declanşat imediat o anchetă. Agresiunea s-a întâmplat la doar două zile după ce, la metroul din Capitală, o tânără a murit după ce a fost împinsă pe şinele de cale ferată de o femeie cu probleme psihice.

Inceidentul a avut loc vineri, într-un autobuz TCE Ploieşti, care circulă pe traseul 2, Universitatea Petrol Gaze - Gara de Vest. Din relatările martorilor, femeia a ameninţat cu cuţitul o tânără care se afla în autobuz, fără să existe un conflict verbal înainte. Victima a depus o plângere la Poliţie, astfel că poliţiştii au început imediat să caute suspecta. În paralel, pe reţelele sociale a existat o mobilizare a cetăţenilor care au share-uit fotografia cu agresoarea, făcută chiar de martori în timp ce femeia se afla în autobuzul în care a avut loc incidentul.

Suspecta a fost identificată de poliţişti la câteva ore după producerea incidentului şi ulterior găsită la domiciliul său din comuna Şoimari. A fost condusă la sediul Poliţiei Municipale pentru a fi audiată, însă femeia a avut un discurs incoerent şi un comportament specific afecţiunilor meidcale de care suferă. Drept urmare, poliţiştii au decis să o interneze la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina pentru tratament de specialitate.