Ultima editie tiparita in format pdf

Noi percheziții în Prahova

Publicat pe 2017-04-13 12:09:42Daniel Lazăr

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, împreună cu cei de la Direcţia Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează în această dimineață 22 de percheziții în municipiul București și județul Prahova la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane bănuite de tentativă de înșelăciune, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2016 – 2017, persoanele bănuite ar fi falsificat contracte privind drepturi de autor în scopul obținerii în mod nelegal al indemnizației de creștere a copilului. În cazul în care bănuiții ar fi reușit finalizarea activității de inducere în eroare a funcționarilor publici, ar fi fost prejudiciat bugetul statului cu peste 600.000 lei.

19 de mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri. Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile Matei Basarab Ploiești.